jessicawrigsell

25 feb

Kategori: ALLMÄNT

Äntligen helg!

24 feb

Kategori: ALLMÄNT

Så skönt att komma hem efter man har jobbat. Nu är det bara imorgon kvar sen helg! Kändes lite mindre jobbigt då man hade två lönebesked i brevlådan nu när man kom hem. Man får tillbaka krafterna då, haha. HA D!

23 februari

Kategori: ALLMÄNT

Äntligen är förmiddagspassen gjorda. Nu är de två eftermiddagspass kvar sen helg, ska bli så sjukt skönt! Skulle egentligen vara ledig på fredag också.. Men de är sådär när man längtar efter ledigheten, då blir den kortare, haha. Ska skola in mig på ett till ställe sen i Mars, ännu mer jobb. Men imorgon är de sovmorgon, har längtat. Börjar 12:45, man hinner inte med så mycket då men de är ju skönt att få sova ut. HA D!

17 februari

Kategori: ALLMÄNT

Vart kvar längre än planerat i stan igår. Vi hade så mycket att prata om på P-mötet. Vi assistenter satt kvar och pratade efter mötet, trevligt! Vi har dessutom planerat en personalfest, kommer bli sjukt kul! For ju in tidigare till stan igår för att köpa ett diskställ på Expo men då fanns de inte... Så himla typiskt! For runt på lite andra affärer också men hade som ingen ro att titta eftersom personalmötet började kl 15. Man stressar ju alltid i onödan. Men funderar på att åka in idag också, vill fara på plantagen och köpa nå nya blommor och krukor! Får se hur det blir, jobbar ju fredag och lördag, och på söndag är de inte så mycket som är öppet, sen jobbar jag hela veckan så har som inte tid någon annan dag. Men de blir nog bra oavsett hur de blir!

Ha en bra dag!

16 februari

Kategori: ALLMÄNT

Personal-möte idag, funderar på att åka in lite tidigare och fara förbi på Expo. Måste köpa ett nytt diskställ. Håller tummarna på att jag hittar någon parkering när jag ska på P-mötet, vill inte ha någon parkeringsböter precis! Vart dessutom ingen långledighet för mig. Det är både bra och dåligt. Aldrig fel med pengar ju! Hoppas man får veta hur schemat blir i sommar idag. Så man kan planera lite. Semester eller inte?

Ha en bra dag!

5 februari

Kategori: ALLMÄNT

Lite bilder ifrån 28/1.. Min och Sandras "vinkväll" haha.






Bilder från igår, 4/2... Jag och Johanna skulle ha filmkväll men de vart
bara en film, haha. Sen for vi ut. 


Johanna skulle välja kläder åt Jim.. Haha, JB du är så söt!