jessicawrigsell

20 januari

Kategori: ALLMÄNT

Snart dax att bege sig till jobbet, känns tungt inför morgondagens pass... Blir ett långt pass då pga inskolning. Men sen är jag ledig helgen och måndag. Skönt. Nu börjar man komma in lite mer, bli lite säkrare och så. Övning ger färdighet. Har träffat Camilla idag. Vi for en sväng på returcentrum i V-by sedan for vi på cafét och fikade. Sen for vi och hälsade på Sandra också. Nu blir de och fixa de sista innan jobbet! Ha d!

15 januari

Kategori: ALLMÄNT

När jag kom hem till Mamma och Pappa idag så var Mamma på gymmet och Pappa spelar musik i köket. Jag diggar att han lyssnade på och sjöng med till Björn Rosenström -  Bale bale bale & Gayfluffer. Lärde mig för någon dag sen vad gayfluffer betyder, haha.



Igår fixade i alla fall jag och Pappa mina vindrutetorkare, vi var tvungen att byta ut torkarställningen. Skönt att vi kunde fixa de själva! Blir ju så dyrt att lämna in på verkstan.. Men nu är de ur världen. Beställde en sängkappa och en taklampa igår också. Byta ut den gräsliga lampan jag har i sovrummet. Äntligen.

9 januari

Kategori: KREATIVT

Jaha då var de söndag då.. Jobb hela nästa vecka förutom onsdag, fast då är de personalmöte. Trivs så bra! Helgen har varit lugn. Har känt mig så himla slut, nästan så att jag trott att jag varit sjuk. Känner mig piggare idag i alla fall. Har till och med lagt in bilderna på datorn. Korten på hur sovrummet vart. De tog sin tid, men har haft så mycket annat att göra.


Just innan jag började måla...

Färgen är mest lik på kortet ovan. Dom andra vart ljusare pga blixt.


Ska köpa en hylla och ha ovanför sängen också. Sen blir de att köpa
en svart byrå!

Nu är de bara att måla om innerdörrarna, färgen på dom är så himla gräslig nu. Huvva. Ska måla dom vita. Sen finns de såklart alltid något man vill göra om. Men de är de som känns mest aktuellt och så sedan skåpluckorna i köket, dom ska också vitmålas och få nya handtag. Skåpluckorna är vita men de är som en mörk vitfärg (gammal).

Aja.. Den listan kan göras lång om man sitter och tänker på de för länge. Haha.. Har spelat mycke gitarr i helgen, man märker att de går framåt ju mer man övar. Även fast mitt tålamod inte är så kul. Att lyssna på musik är så himla avslappnande och inspirerande. Älskar att sitta och kludda då jag lyssnar på musik.
 
De bästa med att kludda är att de inte behöver bli bra. Annat än när
man ska måla en tavla eller något.

7 januari

Kategori: ALLMÄNT

Somnade i soffan inatt. Var så himla trött igår. Skönt att jobba eftermiddag idag. Och jag hatar att köra bil när de är snöoväder och mörkt. HUVVA! Men de går ju bra bara man tar de försiktigt. Nu vill jag ha sommar tack! HA D!

5 januari

Kategori: ALLMÄNT

Jaha, fort var mina två lediga dagar över.. Men skönt att de bara är imorgon och på fredag de är jobb. Lyx att vara ledig helgen ju! Är så himla trött, hoppas jag somnar tidigt ikväll så man är pigg imorgon då man ska upp. HA D!

2 januari

Kategori: ALLMÄNT

Jobbade eftermiddag igår, 12:45-21:15. Skulle egentligen vara ledig idag men då vart jag utringd. Hade sett fram emot att vara ledig idag och bara ta de lugnt eftersom jag börjar de nya jobbet imorgon och då blir de att stiga upp tidigt, 05:??. Så de blir snart att fara iväg på jobbet. Har hunnit mer än jag trodde idag, handlat, diskat, bytt gardiner i sovrum och kök och städat. Skönt att göra bort lite.. Ha en bra dag!