jessicawrigsell

31 mars

Kategori: ALLMÄNT

Varit och gått nyby idag, sjukt skönt! Trodde dock att det skulle bli finare väder idag.. Varit förbi hos Sofia och Mattias ikväll, riktigt trevligt. Skönt att få något annat på tankarna. Sedan vart de hockey och BigBrother med Simon, alltså.. De var nog de bästa avsnittet hittills, så vi skratta! Har ont i magen nu, haha. HA D!

29 mars

Kategori: ALLMÄNT

Piggare idag, var sjukt död i söndags och igår. Så idag har jag varit i stan med Sofia! Himla trevligt! Tack för idag! Det fick en att tänka på annat! På tal och det så träffade jag även Rebecca idag, du förstår en alltid! Hittade iaf lite småsaker, två tröjor, ett linne, ett par jeansleggins och lite annat småtjaffs.

Blir lite irriterad när det känns som att folk inte håller sig till sanningen och använder sig av vita lögner..

25 mars

Kategori: ALLMÄNT

Måste de blåsa så mycket?! Så himla tråkigt. Tar det bara lugnt och lyssnar på musik, så skönt! Tror jag ska sy något idag, var längesen man satt vid symaskinen nu.. Har inte haft så mycket tid över till de. Så nu blir det att passa på! 

Red Fun - Could Have Been Love
Blue Öyster Cult - Then Came The Last Day Of May
Deep Purple - When A Blind Man Cries
The Jeff Healey Band - While My Guitar Gently Weeps
John Mayer - Something's Missing
Triumph - Hooked On You

Fick förresten 13 st LP-skivor utav Pappa igår! Tack <3

16 mars

Kategori: ALLMÄNT

Även fast man är ledig känns de som att man har fullt upp.. Men nu är det bara imorgon och fredag kvar sen är de helg! Jobbar förmiddag så de är skönt! Klippte mig föresten i måndags... Önskar man kunde vrida tillbaka tiden och göra de ogjort. Men hoppas håret växer fort. Har hunnit vara i stan två gånger i veckan, ena gången och shoppat lite och andra gången vart de storhandling av mat. Eller, storhandling.. Enligt mig är det storhandlning men det är inte så mycket som de låter, haha. Ha det bra!

13 mars

Kategori: ALLMÄNT

Att man inte ska få sova då man är ledig! Blir så irriterad.. Känns skönt att veckan har gått fort ändå. Trodde att veckan skulle kännas lång eftersom jag jobba mån-lör. Fort var de gjort. Hoppas det blir bra väder idag! -Ha D!